Östadkulle SK

Referat

Referat: Alingsås City FF - Östadkulle SK

Ett för dagen ungt Östadkulle gästade serieledarna på Alströmervallens konstgräs.
Matchbilden blev den förväntade, City hade mycket boll och vi fick mest ägna oss åt försvarsspel. Vi gjorde det dock förtjänstfullt under första halvlek och de gånger City kom till avslut missade de mål. Precis i slutet på första halvlek tvingas Jesper till en kvalificerad räddning annars går avsluten som sagt mest utanför. Vi skapar i ärlighetens namn inte en enda målchans, vi har några långa frisparkar mot deras straffområde men ingen som blir farlig. Det som skulle kunnat bli vår bästa chans när vi kommer 2-2 mot deras backar blåses av för frispark för oss?? Synd för det kanske skulle kunnat bli nåt.
City gör dessutom ett mål i första halvlek men det döms bort för offside.

I andra halvlek fortsätter samma matchbild som i första. City har det mesta av spelet och vi får mest ägna oss åt försvarsspel och omställningar. Vi får 2 farliga frisparkslägen men båda fastnar i muren.
Den stora skillnaden mot första halvlek är att City gör mål på några av de chanser de skapar. Kan tycka att vi bjuder på några av målen och att förlusten därför blir några mål för stor.