Referat: Sandhults SK - Östadkulle SK

Ett mycket ungt Östadkulle med en medelålder runt 20 år mötte ett något äldre Sandhult med betydligt större rutin och fler fotbollsmatcher i benen.
Första halvlek var relativt jämn och spelmässigt ganska bra av ÖSK.
Sandhult tar efter knappa halvtimman ledningen med 1-0.
Vi skapar minst 3 jättelägen men lyckas inte göra mål. En jätteräddning av målvakten, ett ribbskott och ett skott utanför.

Andra halvlek börjar precis som den första, med ganska jämnt spel. Ju längre tid som går blir det allt mer böljande spel med två trötta lag. Sandhult ökar på till 2-0 med en halvtimma kvar.
Vi kämpar på och krigar föredömligt. Sista kvarten är det i princip bara omställningsspel med stora ytor åt båda håll.
Vi lyckas reducera genom Melwin i 87 minuten och samma spelare gör sedan även 2-2 i 90 minuten. Tilläggstiden blir nervös, men inga lägen att tala om skapas egentligen åt nåt håll.

Riktigt roligt att se hur vi jobbar på ända in till slutsignalen och det lönar sig. Idag gav det en poäng som definitivt kändes som en seger!