Östadkulle SK

Referat

Referat: Borås GIF - Östadkulle SK

Då var seriepremiären avklarad. En härlig dag för fotboll med 20 grader varmt och strålande sol.
Började ganska jämnt även om det hela matchen egentligen var ett spelmässigt övertag för Borås.
Vi kämpar och sliter och försöker första halvtimman men får mest försvara oss. Vi hör det ganska bra och inga jättechanser skapas, de som Borås får till tar Jesper i målet hand om på ett säkert sätt.
Tyvärr får Borås utdelning med 10 minuter kvar på ett något för oss oturligt vis med en boll som studsar på en försvarare och hamnar hos en Boråsspelare som enkelt gör 1-0

Vi gör en spelmässigt bättre andra halvlek utan att skapa speciellt mycket i anfallsväg men försvarar oss på ett bra sätt. Det som skapas stoppas av Jesper.
Med kvarten kvar kommer 2-0 efter ett fint anfall av Borås.

En eloge för arbetsinsatsen idag, samtliga krigar på och kämpar in i det sista. Kul med 7 st Östadkullespelare födda 05-06 som idag gjorde debut i seriespel för seniorlaget!